Ripasso

Moerdijkseweg 10 - 4844 PD TERHEIJDEN | Toon telefoonnummer

Overzicht

Over restaurant Ripasso

Restaurant Ripasso is een landelijk gelegen restaurant tussen Terheijden en Wagenberg, op slechts een steenworp afstand van Breda, Zevenbergen en Oosterhout. Wij serveren culinaire gerechten, kies eens van onze kleine a la carte kaart, deze wisselen wij om de 6 weken. Wij serveren ook verrassingsmenu's, uiteraard rekening houdend met uw wensen.

Naast onze menukaart hebben wij ook een uitgebreide wijnkaart. Kies eens voor een mooie fles, of laat u verrassen met een van onze wijnarrangementen.

In de zomermaanden (mei t/m september) bent u ook op onze openingsdagen welkom voor de lunch. Wij bieden tijdens de middaguren een kleine kaart met lekkere salades, broodjes, soepen, maar uiteraard kunt u ook wat uitgebreider lunchen, met bijvoorbeeld ons lunchmenu. Onze grote kaart is ook mogelijk, echter vragen wij u daar voor te reserveren.

Bent u toe aan een culinaire avond, een lekker avondje uit, en heeft u geen zin om naar Breda te gaan? Kom dan eens kijken bij Ripasso. Bij ons kunt u kosteloos parkeren op onze eigen parkeerplaats. Uiteraard is er ook altijd iets lekkers voor de kinderen.¿

Extra info

Name: Ripasso
Adres: Moerdijkseweg 10 - 4844 PD TERHEIJDEN
Bellen: Toon telefoonnummer76.593.12.97
Gesloten op: Maandag en dinsdag
Keukentype: Frans, Nederlands
Budget: ± 50 EUR
Betaalwijze: Master Card, Visa, Maestro

Faciliteiten en services

Faciliteiten: Gezellige sfeer, RestoBookings Promotions, RestoBookings, Faciliteiten mindervaliden, Terras, Tuin
Kader: Landelijk, Eigentijds kader, Romantisch kader
Groepscapaciteit: 55