'T Gebaar

Plantsoen 3 - 4926 RA LAGE ZWALUWE | Toon telefoonnummer

Overzicht

Over restaurant 'T Gebaar

Welkom bij restaurant `t Gebaar en zalencentrum de Witte Zwaan in Lage Zwaluwe.



Lage Zwaluwe was oorspronkelijk een straatdorp. Deze straat komt uit bij het haventje dat aan de Amer is gelegen, waar deze zich voegt bij de Nieuwe Merwede en uitkomt in het Hollands Diep. Aan de overzijde van de Amer bevindt zich de Brabantse Biesbosch en verderop, aan de overzijde van de Nieuwe Merwede, ook de Hollandse Biesbosch.



In de mooie omgeving van Lage Zwaluwe bevindt zich ons restaurant, op slechts enkele minuten van de A16 en de A59 tegenover de kerk, in het hart van Lage Zwaluwe. Met gratis voldoende parkeergelegenheid, wandel- en fietsroutes.



Het restaurant is Nederlands/Frans georiënteerd wat zeer sfeervol is ingericht.



Wij bereiden alle maaltijden vers, of u nu à la carte kiest of kiest voor onze plate-service.



Ook bieden wij u de mogelijkheid voor ¿private dining¿ voor grotere gezelschappen die toch in alle rust met elkaar willen dineren.



Het zalencentrum de Witte Zwaan beschikt over 4 zalen en zijn geschikt voor allerlei doeleinden, van bruiloft tot uitvaart, van bedrijfsfeest tot bedrijfsvergadering, etc.

Op onze site vindt u diverse evenementen en arrangementen om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Wilt u liever iets persoonlijkers of heeft u voorkeuren of speciale wensen. Laat het ons weten ! Dan houden wij daar rekening mee zodat u een fantastische beleving heeft.



Uw gastheer,



Wil Wigard

facebook

Extra info

Name: 'T Gebaar
Adres: Plantsoen 3 - 4926 RA LAGE ZWALUWE
Bellen: Toon telefoonnummer0168.48.44.55
Gesloten op: Maandag
Keukentype: Frans
Budget: - 25 EUR
Betaalwijze: Master Card, Visa, Maestro, Restaurantcadeau

Faciliteiten en services

Faciliteiten: Gezellige sfeer, RestoBookings, Kindermenu's, Parking, Honden toegelaten, Kinderspeelruimte, Terras, Bar - Lounge, Wi-fi, Kindvriendelijk, Meeting
Kader: Landelijk
Groepscapaciteit: 60