El Pacho

Uniabuurt 6 - 8911 LB LEEUWARDEN | Toon telefoonnummer 058.21.63.833

Overzicht

Over restaurant El Pacho

UIT ETEN IN LEEUWARDEN
Uit eten in Leeuwarden bij restaurant El Pacho is een unieke ervaring. Dankzij onze sfeervolle inrichting waant u zich in Mexico! Ons team zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw etentje. Door de gezellige informele sfeer van ons Mexicaans restaurant in Leeuwarden voelt u zich direct thuis. Wij willen niet alleen dat u lekker kunt genieten van de vele specialiteiten van ons Mexicaans restaurant, maar dat u ook een gezellige avond beleeft. Wilt u alvast een beetje in de stemming komen? Kijk dan snel in ons fotoboek.

Bij ons kunt u kiezen uit heerlijke autentieke Mexicaanse gerechten of Argentijnse grill specialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Mexicaanse Fajitas, gebakken gemarineerd vlees opgerold in een tortilla met kaas, tomaat en paprika. Geserveerd met rijst met bonen, sla guacamole en zure room. Een echte aanrader.

Bij ons kunt u ook genieten van een echte Argentijnse steak. Speciaal geimporteerd uit Zuid-Amerika. Gegrild zoals u dat wilt, red, medium of well-done. De steaks worden geserveerd met spicy wedges, knoflooksaus, warme barbecuesaus en een frisse salade.

Wij hebben elke dag een andere aktie klik hier om te kijken wat de aktie van vandaag is.

Maar ook voor een snelle hap bent u welkom bij restaurant El Pacho in Leeuwarden. Voor slechts € 8,50 serveren wij een dagelijks wisselend hoofdgerecht, de El Pacho-hap Plato del Dia. (dinsdag tot donderdag van 17.00 uur tot 19.00 uur.)

Heeft u iets te vieren met familie of een groep? Vanaf 10 personen serveren wij een tafelbuffet en vanaf 30 personen een lopend buffet. Nieuwsgierig? Kijk hier voor onze buffetten.

Graag tot ziens in Mexicaans restaurant El Pacho Leeuwarden. Uit eten in Leeuwarden is nog nooit zo lekker geweest!



facebook

Extra info

Name: El Pacho
Adres: Uniabuurt 6 - 8911 LB LEEUWARDEN
Bellen: Toon telefoonnummer058.21.63.833
Keukentype: Mexikaans, Argentijns