Bacchus Bistro

Veemarktstraat 96 - 9724 GC GRONINGEN | Toon telefoonnummer 050.311.05.00

Overzicht

Over restaurant Bacchus Bistro

Een knapperend haardvuur, een wijntje binnen handbereik en een heerlijke maaltijd op tafel. Als u voor een boeiende gesprekspartner zorgt, dan heeft Bacchus Bistro de rest in huis voor een gezellig avondje uit.

uit eten groningen
Biologische en regionale producten
In dit restaurant zorgt eigenaar/chef-kok Anthon de Baat dat uit eten pure verwennerij wordt. Op ambachtelijke wijze maken zij eigen soepen, sauzen, brood en bonbons.
Elk gerecht wordt bereid met dagverse producten. Er wordt veelal met biologische producten uit de regio gekookt. Er is elke maand een nieuw maandmenu met seizoensgebonden gerechten. En dit alles tegen een scherpe prijs.

Speciale wensen
U kunt bij ons altijd uw (eet)wensen doorgeven. Ook dieetwensen zijn als u die van tevoren aangeeft geen enkel probleem! Vormt een diner het `voorgerecht' op een concert in De Oosterpoort aan de andere kant van de straat'. Of is lekker eten een leuk extraatje tijdens het bijkletsen met een goede vriend of vriendin? Wilt u uw geliefde verrassen met een etentje rond het haardvuur? Dan is Bacchus Bistro wat u zoekt. Bacchus zelf, god van de wijn en van extase, zou er zich thuis voelen.


facebook

Extra info

Name: Bacchus Bistro
Adres: Veemarktstraat 96 - 9724 GC GRONINGEN
Bellen: Toon telefoonnummer050.311.05.00
Gesloten op: Zondag, Maandag