Frans restaurants Amsterdam

Flinders Café Restaurant Amsterdam

Frans, Internationaal, Frans-Internationaal, Biologisch

1052 AMSTERDAM

Vermeer (NH Hotel)

1 Michelin ster

Frans, Biologisch, Engels

1012 AMSTERDAM

Café Bedier

Tapas, Frans, Tapas/Mezze, Dim Sum

1075 AMSTERDAM

Bo Cinq

Frans, Internationaal, Frans-Internationaal

1017 AMSTERDAM

Rijsel

Frans, Belgisch

1091 AMSTERDAM

Museumcafé Neva

Frans, Hollands, Internationaal

1018 AMSTERDAM

De Reiger

Frans, Internationaal, Biologisch

1015 AMSTERDAM

Oud Zuid

Biologisch, Frans

1071 AMSTERDAM

STRANDZUID

Frans, Internationaal, Frans-Internationaal

1078 AMSTERDAM

Klokspijs

Frans, Hollands

1074 AMSTERDAM

HARMSEN

Frans, Internationaal, Italiaans

1017 AMSTERDAM

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ en de monding van de Amstel.

Amsterdam biedt onderdak aan uiteenlopende wereldmusea. Wie kent immers het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis niet? Maar er zijn veel meer aansprekende musea en soortgelijke instellingen die de aandacht verdienen, zoals Foam en de Hermitage. Amsterdam heeft musea en galeries voor iedereen, ongeacht je smaak.

Doe een tour of excursie om Amsterdam eens op een totaal andere manier te bekijken. Een rondvaart op de grachten, of een fietstocht door hartje Amsterdam voor ieder wat wils!

Ben je toe aan een snelle hap, een lekker drankje of een romantisch driegangendiner? ? In Amsterdam kan dit allemaal, van grand cafés, bruine kroegen tot restaurants met Michelin sterren. Restaurants schotelen je allerlei lekkers voor, van Indonesisch tot tapas of Japans tot Hollandse pot. Of je nu op zoek bent naar internationale cuisine of een gezellig eetcafé; je hebt in Amsterdam voldoende keus om je honger te stillen.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Amsterdam tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Amsterdam online boeken!