Overzicht

Over restaurant Brasserie de nieuwe baan

Je droom proberen waar te maken is het mooiste wat er is. En dat is nou net wat wij hebben gedaan met de overname van Eetcafé Magneet in Prinsenbeek. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan binnen de horeca branche, en hebben met passie gewerkt binnen diverse eetcafés maar ook in multifunctionele horeca gelegenheden. Ook binnen de rol van manager hebben wij ervaring en wij ontzorgen u als klant dan ook van A tot Z.

Alle opgedane ervaring willen wij nu gaan vertalen naar onze eigen gasten in Brasserie De Nieuwe Baan. Wij nodigen u dan ook uit om te komen genieten van de meest heerlijke gerechten voor zowel lunch, brunch, buffet of een à la carte diner. Alles prachtig opgediend, vol van smaak en zeker ook betaalbaar.

Heeft u iets speciaals te vieren dan kunt u voor elk feest van klein tot groot bij ons terecht. En is het lekker weer dan kunt u heerlijk vertoeven op ons terras onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij hopen u snel een keer persoonlijk te mogen verwelkomen.


facebookExtra info

Name: Brasserie de nieuwe baan
Adres: Bierensweg 43 - 4839 AJ BREDA
Bellen: Toon telefoonnummer076.541.19.06
Budget: - 25 EUR
Betaalwijze: Master Card, Visa, Bancontact, Ideal

Faciliteiten en services

Faciliteiten: Gezellige sfeer, RestoBookings, Speeltuin, Private zaal, Kindermenu's, Parking, Honden toegelaten, Kinderspeelruimte, Faciliteiten mindervaliden, Terras, Tuin, Brunch, Wi-fi, Kindvriendelijk
Groepscapaciteit: 100