Restaurants Breda

Deksels 2.0

Tapas, Mediterraans, Internationaal

4811 BREDA

Breda

Breda is een stad in het westen van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Breda (uitgeroepen tot de op drie na 'Meest gastvrije stad' van Nederland en beste uitgaansstad) is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen.

In Breda zijn er verschillende musea: het Breda¿s Museum, exposeert kunst en geschiedenis van Breda en omgeving, het MOTI (Museum of the Image) is hét museum voor Beeldcultuur, het Bierreclamemuseum is een museum met een grote collectie reclameborden en andere items op het gebied van bier vanuit de periode 1900-1960¿

Wie de drukte van de stad even wil ontvluchten, hoeft echt niet ver weg te gaan. Breda biedt bossen, heide, water en mooie parken en tuinen in overvloed. Maak een rondvaart over de singels, huur een kano of motorbootje, ontmoet de Bredanaars in het gezellige Valkenbergpark of pak de fiets en maak een heerlijke tocht door de 4000 ha. natuurgebied die Breda omringen.

Uit eten in Breda betekend kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan restaurants, van eetcafé tot sterrenkwaliteit, van Hollandse pot tot wereldkeuken.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Breda tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Breda online boeken!