Internationaal restaurants Den Haag

Mochi

Eclectisch, Rawfood, Internationaal, Vis, Wereldkeuken, Japans, Fusion

2585 DEN HAAG

Catootje

Internationaal

2517 DEN HAAG

Kamel

Internationaal

2593 DEN HAAG

1798

Frans, Wild, Internationaal, Frans-Internationaal

2563 DEN HAAG

Danielz

Hollands, Internationaal, Pannenkoeken, Poffertjes

2586 DEN HAAG

Culpepper

Internationaal, Biologisch

2586 DEN HAAG

Jaffa

Grill, Internationaal, BBQ/Grill

2511 DEN HAAG

Havana

Internationaal, Caribisch

2513 DEN HAAG

Thirty-Seven

Vegetarisch, Internationaal, Vis, Wereldkeuken

2585 DEN HAAG

La Cubanita Hoofddorp

Tapas, Tapas/Mezze, Internationaal, Spaans

2132 DEN HAAG

Onz

Internationaal

2593 DEN HAAG

Wensveen

Halal, Grill, Internationaal, Vis, BBQ/Grill

2586 DEN HAAG

Le Connaisseur

Grill, Internationaal, BBQ/Grill, Wereldkeuken

2513 DEN HAAG

Fine Fresh Food - The Green Takeaway

Rawfood, Vegetarisch, Internationaal, Biologisch

2511 DEN HAAG

De Oude Mol

Tapas, Tapas/Mezze, Internationaal

2513 DEN HAAG

Den Haag

Den Haag of 's-Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en is een kuststad aan de Noordzee.

Den Haag ademt volop cultuur en historie. Bezoek de Haagse highlights zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis. De stad biedt een schat aan indrukwekkende kunst. Laat je inspireren door de bijzondere Haagse musea en tentoonstellingen. Bewonder de werken van Rembrandt, Vermeer en Mondriaan in het Mauritshuis en Gemeentemuseum. Ontdek het grootste schilderij van Nederland, Panorama Mesdag. Laat je fantasie de vrije loop in het Escher museum. En ontdek de parel in de Scheveningse duinen, Museum Beelden aan Zee.

Den Haag is ook een heel groene stad waar de natuurliefhebber zeker aan zijn trekken komt. Met meer dan 111.000 hectare aan duingebieden, parken en landgoederen biedt de stad alle ruimte om te genieten van vrijheid en de natuur. Daarnaast ligt Den Haag als enige grote stad van Nederland direct aan zee. Laat het bruisende stadsleven achter je en geniet van deze stadsoase. Heerlijk uitwaaien op het strand, picknicken in het park of de verborgen schatten van de Paleistuin ontdekken.

In maart worden de strandtenten van Scheveningen, Kijkduin en het Zuiderstrand weer opgebouwd. Tot eind oktober blijven ze geopend. Tijdens het strandseizoen kun je in dé stad aan zee dus heerlijk genieten bij één van de vele relaxte beachclubs. Daarnaast kunnen waterliefhebbers ook in de stad op de grachten terecht voor rondvaarten, bootverhuur en andere wateractiviteiten.

Den Haag schenkt ook veel aandacht aan het culinaire aspect. Trendy en authentiek smelten samen in de grote diversiteit aan wereldkeukens. Heerlijk borrelen in één van de beschutte binnentuinen, al varend genieten van diverse culinaire hoogstandjes of heerlijkheden proeven bij de hippe restaurants aan de Prinsestraat of Avenue Culinair.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Den Haag tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Den Haag online boeken!