Het Veerhuis

Veerdam 7 - 4484 NV KORTGENE | Toon telefoonnummer

Overzicht

Over restaurant Het Veerhuis

Geachte gasten ,

Met het schitterende uitzicht over het Veerse Meer en de jachthaven van Delta Marina en na vernieuwingen in het restaurant en op het terras, is het Veerhuis een prachtige lokatie geworden om te vertoeven. De ruimte is warm, klassiek en trendy ingericht, waar iedereen zich direct thuis voelt. Het grote terras met diverse loungebanken is een heerlijke plek om van het uitzicht te genieten onder het genot van een goed glas en/of heerlijke tapa's . Dit kan ook binnen in één van onze gezellige zitjes of in het aparte bargedeelte met hetzelfde schitterende uitzicht .

Onze nadruk ligt op verse vis, maar ook de vleesliefhebbers worden bij ons niet vergeten, wij denken ook aan de kinderen. Naast de uitgebreide menukaart bieden we ook een 3-gangen keuzemenu aan voor 25 euro, voor elk wat wils. In ons assortiment voeren wij ruim 30 kwaliteitswijnen (inclusief de vele bubbels), zorgvuldig geselecteerd door onze vinoloog, waarvan 16 soorten per glas verkrijgbaar zijn.

Dat wij, als nieuwe pachters, op de goede weg zijn wordt bevestigd door de positieve reacties van onze gasten die regelmatig terugkeren.

De grote ruimte is ook uitermate geschikt voor feesten en partijen. Heeft u een bruiloft of verjaardag te vieren, een zakelijke bespreking of wilt u met uw personeel een jubileum vieren? Dit alles kan in het Veerhuis. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden in combinatie met een lunch, brunch, high tea, high wine, buffet, walking diner of één van UW suggesties.

Wij doen er alles aan om uw feest op een professionele manier tot een succes te maken .

OOK IN DE WINTERMAANDEN STAAN WIJ VOOR U KLAAR !!

Bij ons staat de gast centraal, u bent onze VIP!

Heeft u vragen, wensen, suggesties??? Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of een drankje, met u door kunnen nemen.

Met vriendelijke groeten uw gastheer en chef kok Robin en Sander.

facebook

Extra info

Name: Het Veerhuis
Adres: Veerdam 7 - 4484 NV KORTGENE
Bellen: Toon telefoonnummer0113 301 693
Gesloten op: mei 2016 geen dagen gesloten, juni maandag en dinsdag gesloten, juli en augustus 7 dagen per week open
Keukentype: Vis en Vlees
Budget: - 25 EUR
Betaalwijze: Maestro

Faciliteiten en services

Faciliteiten: Gezellige sfeer, RestoBookings, Speeltuin, Kindermenu's, Uitgaansrestaurant, Lounge, Parking, Honden toegelaten, Terras, Brunch, Bar - Lounge, Take-away, Wi-fi, Kindvriendelijk, Valet service
Kader: Landelijk, Boot
Groepscapaciteit: 80