Restaurants Maastricht

Bokes

Frans, Internationaal, Frans-Internationaal

6211 MAASTRICHT

La Casa

Tapas, Tapas/Mezze, Italiaans, Spaans

6301 MAASTRICHT

Eetcafé Minckelers

Frans, Regionaal, Belgisch

6211 MAASTRICHT

De Wolwaag

Tapas, Tapas/Mezze, Belgisch, Spaans, Frans

6211 MAASTRICHT

Maastricht

Maastricht is een stad in het zuiden van Nederland en de stad is gelegen aan de Maas. Niet alleen strijdt Maastricht met Nijmegen om de eer van `oudste stad¿, Maastricht is ook de 2e monumentenstad van Nederland. In de straten zijn nog steeds sporen te vinden van Maastricht als Romeinse vesting, religieus centrum, garnizoensstad en als vroege industriestad.

Verleden en heden wisselen zich af, in architectuur, maar zeker ook in het aanbod aan cultuur. Kleurrijk, traditioneel en typisch Maastrichts, maar ook mysterieus, onontdekt, uitdagend en werelds. Van ondergrondse cultuurschatten en karakteristieke torens, tot levendige en bruisende festivals, exposities én adembenemende voorstellingen.

De museumliefhebber kan terecht in één van de vele musea die de stad rijk is: het Bonnefantenmuseum, het Centre Céramique, het Museum aan Vrijthof, de Museumkelder Derlon en nog zo veel meer.

Maastricht en haar heuvelachtige omgeving lenen zich ook perfect voor enkele sportieve activiteiten. Waag je eens aan een namiddagje kajak, rafting, ballonvaren, fietsen, scootertocht, golven, grotbiken¿

Culinair gezien raak je niet snel uitgekeken in Maastricht, want zo¿n beetje elke keuken is wel vertegenwoordigd. Van Mediterrane smaken en Aziatische specialiteiten tot streekgebonden lekkernijen; van een sterrenrestaurant en gezellig wijn-restaurant tot een typisch Maastrichts bruin café. De talloze restaurants bieden gastvrijheid en kwaliteit in elke prijsklasse.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Maastricht tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Maastricht online boeken!