Latour (Grand Hotel Huis ter Duin)

1 Michelin ster
Koningin Astrid Boulevard 5 - 2202 BK NOORDWIJK | Toon telefoonnummer

Overzicht

Over restaurant Latour (Grand Hotel Huis ter Duin)

Welkom
De Noordwijkse duinen

Zee en zand

Een prachtig uitzicht

Steeds anders, maar altijd boeiend

Buiten ervaart u de elementen van de natuur. Binnen kunt u genieten van de warme, ontspannen sfeer. In restaurant Latour verwennen we u graag met verrassende gerechten en mooie wijnen. Dat is namelijk onze passie: het creëren van heerlijke smaakcombinaties.

In 1990 serveerden we ons eerste gerecht. Vanaf 2005 is Latour jaarlijks bekroond met een Michelinster. Daar zijn we natuurlijk heel trots op, maar de waardering van onze gasten vinden wij minstens zo belangrijk. We blijven daarom steeds bezig om onszelf te verbeteren, onze keuken is voortdurend in ontwikkeling.Onze inspiratie halen we uit de hele wereld. We gaan graag op reis om voor onzegasten nieuwe smaaksensaties te ontdekken. Dit doen we vanzelfsprekend met respect voor de natuur.Uiteraard besteden wij veel aandacht aan onze wijnkaart. De juiste combinatie van wijn en spijs geeft uw diner een extra dimensie. De smaak van een gerecht komt hierdoor nog beter tot zijn recht. In onze kelder hebben wij zowel wijnen van traditionele wijnhuizen, als van kleine wijnboeren. Rekening houdend met uw wensen, hebben wij voor elk gerecht een passende wijnsuggestie.

Kortom, wij hebben alle ingrediënten in huis om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. We ontvangen u graag in ons restaurant!

Marcel van Lier (Chef de Cuisine) & Stan Kerckhoffs (Maitre-Sommelier)

facebook

Extra info

Name: Latour (Grand Hotel Huis ter Duin)
Adres: Koningin Astrid Boulevard 5 - 2202 BK NOORDWIJK
Bellen: Toon telefoonnummer071 365 12 39
Gesloten op: Maandag en Zondag
Keukentype: Frans, Wereldkeuken
Budget: ± 70 EUR
Betaalwijze: American Express, Diners Club, Master Card, Visa, Maestro

Faciliteiten en services

Faciliteiten: Gezellige sfeer, RestoBookings Promotions, RestoBookings, Helikopterhaven, Lounge, Live muziek, Parking, Air conditioning, Faciliteiten mindervaliden, Bar - Lounge, Hotel, Wi-fi, Valet service
Groepscapaciteit: 50

U bent misschien ook geïnteresseerd in deze restaurants:

Brasserie La Terrasse

2202 NOORDWIJK
Keukentype Frans, Internationaal, BBQ/Grill

Breakers Beach House

2202 NOORDWIJK
Keukentype Internationaal, Wereldkeuken, Seafood