Restaurant One

1 Michelin ster
ECI 17 - 6041 MA ROERMOND | Toon telefoonnummer 0475 600 262

Overzicht

Over restaurant Restaurant One

Gastronomie in de Roerdelta
ECI Cultuurfabriek is de bruisendste plek van Roermond. Op deze stoere, ongepolijste locatie in de Roerdelta vindt je restaurant One.
Zorgde het water van de Roer ooit voor energie voor de industrie op het steeleiland in de Roerdelta, nu is het rustig stromende riviertje een bron van ontspanning voor de gasten van restaurant One. Het ruime terras aan het water is een heerlijke plek voor een relaxte lunch of een uitgebreid diner. Met een van Bethany¿s cocktails wordt je aperitief de veelbelovende start van een culinaire beleving.
Mooie ingrediënten die verrassen in geraffineerde gerechten. Dat is typisch Restaurant One. Edwin kookt creatieve, moderne en lichte gerechten die altijd net even iets anders zijn. Edwins internationale ervaringen, de seizoenen én het aanbod van de lokale leveranciers zijn hierbij zijn grote inspiratiebron.
Restaurant One staat voor een ontspannen, persoonlijke ambiance. Een boeiende wijnkaart. En prettige prijzen.
Naast een groot terras aan de Roer, heeft One een loft-achtige, lichte ruimte voor private dining en een bar. In de keuken is plaats gemaakt voor een Chef¿s Table waar maximaal vijf personen de koks letterlijk op de vingers kunnen kijken.

Graag tot ziens.

Bethany DeLong, Edwin Soumang & het Restaurant One team

Extra info

Name: Restaurant One
Adres: ECI 17 - 6041 MA ROERMOND
Bellen: Toon telefoonnummer0475 600 262
Gesloten op: Zondag, Maandag, Dinsdagmiddag, Woensdagmiddag, Donderdagmiddag, Vrijdagmiddag, Vrijdagavond, Zaterdagmiddag
Keukentype: Internationaal, Frans
Budget: ± 50 EUR
Betaalwijze: American Express, Master Card, Visa


U bent misschien ook geïnteresseerd in deze restaurants:

Izumi

6041 ROERMOND
Keukentype Grill, BBQ/Grill, Sushi

Momoya

6041 ROERMOND
Keukentype Japans, Sushi

Brasserie Entree

6041 ROERMOND
Keukentype Internationaal, Brasserie