Israëlisch restaurants Roermond

Roermond

Roermond is een stad in de Nederlandse provincie Limburg.

Het historisch centrum bezit vele monumenten, zoals: het historische stadhuis aan de Markt met in het torentje een klokkenspel of beiaard waar bovenop draaiende beelden voorbijkomen, de Sint-Christoffelkathedraal, de Munsterkerk, de Rattentoren uit de 14e eeuw - een overblijfsel van de vroegere stadsversterking die in de 18e eeuw werd gesloopt.

Wie graag een museum bezoekt kan terecht in het Stedelijk Museum Roermond. Het museum is inmiddels opgesplitst in het Cuypershuis, dat geheel aan architect Cuypers is gewijd, het Historiehuis, met informatie over de stadsgeschiedenis, dat in de stadsbibliotheek aan Neerstraat 11-13 is opgenomen, en de collectie beeldende kunst, die in de ECI Cultuurfabriek is ondergebracht.

Roermond heeft een uitgebreid kroegen aanbod, waarbij een groot aantal bij elkaar liggen in de binnenstad. De 'hotspots' zijn te vinden op het Stationsplein, aan de Roerkade en de Markt, op het Zwartbroekplein en de Zwartbroekstraat. In de stad zijn er ook vele restaurants waar je kunt genieten van de Roermondse gastvrijheid en gastronomie.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Roermond tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Roermond online boeken!