In den Zevenden Hemel

Korte Putstraat 13-17 - 5211 KP S-HERTOGENBOSCH | Toon telefoonnummer 073 690 14 51

Overzicht

Over restaurant In den Zevenden Hemel

Frank Suijkerbuijk en Desiree Theuns zijn vanaf juni 2008 actief in het restaurant en

vormen samen met de bedrijfsleider Bennie de Groot het management van

Restaurant In den Zevenden Hemel. Daarnaast heeft In den Zevenden Hemel ook een
Chef Bediening te weten Marinda Meurs. Gezamenlijk zorgen zij dat alles gestroomlijnd
verloopt en geven zij leiding aan een team van vaste medewerkers en parttimers.



De gast staat "In den Zevenden Hemel" centraal. De gast krijgt niet alleen het gevoel

dat zij of hij van harte welkom is maar ook dat een ieder geweldig zijn best doet om

het hem of haar naar de zin te maken.

De gast is koning!



Leo Martens JR is onze culinaire chef in de keuken.

Hij wordt geflankeerd door onze sous-chef Jelle Denis en onze andere vakbekwame zelfstandig werkende koks.

Zij koken voor u met veel bezieling. Hun creativiteit en smaak is onlosmakelijk

verbonden met een avondje "Hemelen".



Immers een avondje "Hemelen" is culinair verwend worden, is ook verrast

worden door de warme gastvrijheid, de gezellige inrichting, kortom een ambiance waarin

u zich direct In den Zevenden Hemel waant.

facebook

Extra info

Name: In den Zevenden Hemel
Adres: Korte Putstraat 13-17 - 5211 KP S-HERTOGENBOSCH
Bellen: Toon telefoonnummer073 690 14 51
Gesloten op: Open
Keukentype: Internationaal
Budget: ± 40 EUR
Betaalwijze: American Express, Master Card, Visa