Tapas restaurants Sittard

Ernesto's Cantina Mexicana

Tapas, Vegetarisch, Tapas/Mezze

6131 SITTARD

Tapas Café

Tapas, Tapas/Mezze, Spaans

6131 SITTARD

Isabella

Tapas, Tapas/Mezze

6131 SITTARD

Bagels & Beans Sittard

Tapas, Tapas/Mezze, Internationaal, Biologisch

6131 SITTARD

PretZels

Tapas, Tapas/Mezze, Internationaal, Frans-Internationaal, Regionaal, Frans

6131 SITTARD

Restaurant Meds

Tapas, Tapas/Mezze

6131 SITTARD

Sittard

Sittard is een stad in Nederlands-Limburg. Het is een van de oudste plaatsen in Nederland en de op een na oudste stad van Limburg.

In Sittard zijn vooral de Basiliek van Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart, de Sint-Petrus' Stoel van Antiochiëkerk en Huize Watersley de belangrijkste bezienswaardigheden. Daarnaast kan men er nog enkele boerderijcomplexen en andere kerken bezoeken. In museum Het Domein wordt onder andere de stedelijke historie van Sittard belicht. In het voormalige dorp Ophoven, tegenwoordig een stadsdeel van Sittard, is de watermolen Ophovenermolen te vinden. Deze molen die wordt gevoed door de Geleenbeek bevindt zich aan de rand van het stadspark.

Rondom Sittard ligt volop natuurschoon dat veelal vrij toegankelijk is zoals recreatiegebied Sittard Noord, de Windraak en het Limbrichterbos. Sittard is terecht een wandel- en fietsgebied bij uitstek.

Het gezellige centrum, de cafeetjes en verwarmde terrasjes zorgen ervoor dat het na een dagje winkelen goed toeven is. In de avonduren bruist Sittard. De vele uitgaansgelegenheden, stadstheaters en optredens op het oude marktplein geven Sittard een wervelend karakter.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Sittard tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Sittard online boeken!