Nieuw Vosseven

Lochtstraat STAMPROY 28 - 6001 RV WEERT | Toon telefoonnummer

Overzicht

Over restaurant Nieuw Vosseven

Welkom bij Nieuw Vosseven, pannenkoeken en meer. Ons hond-vriendelijke restaurant is gelegen in de bosrijke omgeving van Stramproy met uitzicht over het ven. Iedereen is bij ons welkom; jong en oud, wandelaars en fietsers, kortom een gastvrije locatie voor iedereen. Voor de allerkleinsten is er een kinderhoek inclusief een kinderbioscoop.

Onze kaart bestaat uit diverse soorten pannenkoeken en meer. Diverse varianten kunt u op de kaart vinden; originele pannenkoeken met appel en stroop, maar ook de exclusievere soorten zoals onze wereldse pannenkoeken. Voor onze gasten die liever iets anders nuttigen, blijven de vertrouwde (luxe) broodjes, tosti's, uitsmijters, soepen, salades en natuurlijk de overheerlijke spareribs op de menukaart.

Wij hopen u graag te verwelkomen in ons restaurant!

Maikel van de Meerakker en Michelle Lemmens
Nieuw Vosseven, pannenkoeken en meer
Lochtstraat 28
6039 RV Stramproy
tel. (0031)(0)495-561114
info@nieuwvosseven.nl

facebook

Extra info

Name: Nieuw Vosseven
Adres: Lochtstraat STAMPROY 28 - 6001 RV WEERT
Bellen: Toon telefoonnummer0495.561.114
Keukentype: Pannenkoeken, Kids
Budget: ± 30 EUR
Betaalwijze: Bancontact, Maestro

Faciliteiten en services

Faciliteiten: Gezellige sfeer, RestoBookings Promotions, RestoBookings, Speeltuin, Private zaal, Kindermenu's, Lounge, Live muziek, Parking, Honden toegelaten, Kinderspeelruimte, Terras, Tuin, Brunch, Spektakel, Bar - Lounge, Ontbijt, Rokersruimte, Wi-fi, buffet, Kindvriendelijk, Meeting
Kader: Landelijk, Eigentijds kader
Groepscapaciteit: 60