Chinees-indisch restaurants Zoetermeer

Jammy's Take-Out

Chinees-Indisch, Surinaams, Indisch, Chinees

2717 ZOETERMEER

Taste of Asia

Chinees-Indisch, Indisch, Chinees

2722 ZOETERMEER

Lotus Garden

Chinees-Indisch, Indisch, Chinees

2716 ZOETERMEER

Asia

Chinees-Indisch, Thais, Indisch, Chinees

2724 ZOETERMEER

Zoetermeer

Zoetermeer is een gemeente in de provincie Zuid-Holland in Nederland.

In Zoetermeer kunnen inwoners en bezoekers hier naar hartelust skiën, peddelen in het wilde water, schaatsen, klauteren op een rotswand en relaxed golfen op de prachtige heuvels van het Westerpark.

Zoetermeer heeft een modern winkelcentrum `het Stadshart¿ met een groot aanbod aan winkels en even verderop de sfeervolle historische Dorpsstraat. Hier is het genieten van de uitstekende restaurants en de verschillende uitgaansgelegenheden.

Ook de cultuur minnende bezoekers worden niet vergeten in het toonaangevende Stadstheater en het filmhuis Cine Utopia. En natuurlijk staat in de oude kern het Stadsmuseum, voor wie kennis wil maken met het verleden van Zoetermeer. Ook de Oude Kerk, de Korenmolen De Hoop, de Den Haag-Tempel en de Watertoren ¿De tien gemeenten¿ zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Bewoners en bezoekers van Zoetermeer hebben een uitgebreide keuze als het gaat om, cafés, eetcafés en restaurants.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Zoetermeer tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Zoetermeer online boeken!