Overzicht

Over restaurant 'T SCHROBBELERKE

Hartelijk welkom op de website van café restaurant 't Schrobbelèrke.

Op het Zeeuwse eiland Walcheren, in Zoutelande, tref je gelegen naast bungalowpark het Kustlicht café restaurant 't Schrobbelèrke. Restaurant 't Schrobbelèrke ligt op loopafstand van zee en duinen.

Wij nodigen u van harte uit om na een heerlijke strandwandeling of na een zonovergoten stranddag even op adem te komen in ons restaurant 't Schrobbelèrke.

Het keukenteam, onder leiding van executive chef Pieter Otten, werkt met zorgvuldig geselecteerde, dagverse producten van voornamelijk Zeeuwse leveranciers. Daarnaast verrast de keuken u met een wekelijks wissende specialiteit voor zowel vlees als vis waarin pure streekproducten worden verwerkt.

Vanuit de bar serveren wij koffiespecialiteiten, een uitgebreid bierassortiment en een keur aan heerlijke wijnen, waar Sjoerd Otten uw gastheer is en er voor zorgt dat u niets te kort komt.

Kortom, in het restaurant kunt u heerlijk genieten van gezelligheid in combinatie met mooie gerechten en heerlijke wijnen.

Naast het café en restaurant biedt ¿t Schrobbelèrke ook een verzorgde frituur waar de wat ¿snellere eters¿ met veel plezier worden bediend. Na uw aankomst in de Zeeuwse Riviera kunt u hier terecht voor een ¿snelle hap¿ of voor een softijs om na een warme zomerdag even af te koelen.

De zaak bestaat uit een gezellige bar, een grote serre die met mooi weer volledig opengeschoven kan worden, en een terras waar u heerlijk in het zonnetje kunt vertoeven.
Of het nu om een ijsje, een drankje, een snelle snack of een heerlijk diner gaat bij ons bent u aan het juiste adres!

Trouwfeesten, kinderfeestjes, of receptie? Het kan allemaal in café restaurant `t Schrobbelèrke!
Het restaurant, bestaande uit 110 zitplaatsen, is uitermate geschikt voor deze evenementen. Informeer naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.

facebook

Extra info

Name: 'T SCHROBBELERKE
Adres: Strand 51 - 4374 LC ZOUTELANDE
Bellen: Toon telefoonnummer11.856.21.73

Faciliteiten en services

Groepscapaciteit: 100