Restaurants Maastricht

Manjefiek

Frans, Hollands, Biologisch

6228 MAASTRICHT

Wijnrestaurant Mes Amis

Frans, Vegetarisch, Internationaal, Regionaal

6211 MAASTRICHT

Restaurant Kapulaga

Vegetarische Gerechten, Indonesisch

6221 MAASTRICHT

Restaurant Cafe con leche

Vegetarisch, Frans-Internationaal, Frans-Mediterraans

6212 MAASTRICHT

Grand Café De la Bourse

Frans, Regionaal, Internationaal, Frans-Internationaal, Hollands

6211 MAASTRICHT

Mascaron Social Club

Tapas, Spaans, Mediterraans

6211 MAASTRICHT

Les Trois Seaux

Vis, Regionaal, Biologisch

6211 MAASTRICHT

KICKEN & ETEN

Frans, Belgisch, Seizoensgebonden

6211 MAASTRICHT

De Zwaan

Frans, Hollands, Regionaal, Belgisch

6211 MAASTRICHT

Il Bacaro bar e cucina

Tapas, Tapas/Mezze, Italiaans

6211 MAASTRICHT

Ristorante La Storia

Tapas, Tapas/Mezze, Italiaans, Pizzeria

6444 MAASTRICHT

Maastricht

Maastricht is een stad in het zuiden van Nederland en de stad is gelegen aan de Maas. Niet alleen strijdt Maastricht met Nijmegen om de eer van `oudste stad¿, Maastricht is ook de 2e monumentenstad van Nederland. In de straten zijn nog steeds sporen te vinden van Maastricht als Romeinse vesting, religieus centrum, garnizoensstad en als vroege industriestad.

Verleden en heden wisselen zich af, in architectuur, maar zeker ook in het aanbod aan cultuur. Kleurrijk, traditioneel en typisch Maastrichts, maar ook mysterieus, onontdekt, uitdagend en werelds. Van ondergrondse cultuurschatten en karakteristieke torens, tot levendige en bruisende festivals, exposities én adembenemende voorstellingen.

De museumliefhebber kan terecht in één van de vele musea die de stad rijk is: het Bonnefantenmuseum, het Centre Céramique, het Museum aan Vrijthof, de Museumkelder Derlon en nog zo veel meer.

Maastricht en haar heuvelachtige omgeving lenen zich ook perfect voor enkele sportieve activiteiten. Waag je eens aan een namiddagje kajak, rafting, ballonvaren, fietsen, scootertocht, golven, grotbiken¿

Culinair gezien raak je niet snel uitgekeken in Maastricht, want zo¿n beetje elke keuken is wel vertegenwoordigd. Van Mediterrane smaken en Aziatische specialiteiten tot streekgebonden lekkernijen; van een sterrenrestaurant en gezellig wijn-restaurant tot een typisch Maastrichts bruin café. De talloze restaurants bieden gastvrijheid en kwaliteit in elke prijsklasse.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Maastricht tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Maastricht online boeken!