Hotel Restaurant Gerardushoeve

Julianastraat 23 - 6285 AH EPEN | Toon telefoonnummer

Overzicht

Over restaurant Hotel Restaurant Gerardushoeve

Wij hebben een reputatie hoog te houden op het gebied van Bourgondisch Genieten op hoog niveau. Dat doen we nog altijd met veel plezier en passie. Een eerlijke, betaalbare keuken is volgens ons gebaseerd op dagelijks verse streekproducten die worden vervolmaakt met onze persoonlijke trouvailles op wijngebied. Hierin herkent u onze grootste hobby: het strelen van uw smaakpapillen door het kiezen van de juiste combinaties. De ligging van ons Panoramarestaurant, met het weids uitzicht over de uitlopers van de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel, maakt ons restaurant en terras zo bijzonder.

In ieder jaargetij en op elk tijdstip geniet u van een ander decor. Een hapje, een drankje, een lichte lunch, een driegangendiner of gewoon een overheerlijke pannenkoek, het is altijd een feest om in ons restaurant of op ons terras van dat uitzicht te genieten. Onze uitgebreide menukaart en onze mooie wijnkaart helpen u daarbij.

Onthaasten kunt u hier, want in het Limburgse Heuvelland gaan rust en ontspanning hand in hand. Ons restaurant heeft voor ieder seizoen een passend menu en wandelarrangement. Onze gedetailleerde wandelroutes leiden u langs zwart-witte vakwerkhuizen, indrukwekkende panorama¿s, mergelwanden en hellingbossen.

facebook

Extra info

Name: Hotel Restaurant Gerardushoeve
Adres: Julianastraat 23 - 6285 AH EPEN
Bellen: Toon telefoonnummer043 455 17 22
Keukentype: Hollands
Budget: - 25 EUR
Betaalwijze: Master Card, Visa

Faciliteiten en services

Faciliteiten: RestoBookings