Restaurants Almere

Almere

Almere is een stad in de Nederlandse provincie Flevoland. Almere is een jonge stad met een korte maar zeer bijzondere geschiedenis. Een stad in het water met prachtige natuur, indrukwekkende architectuur en vooral veel gezellige evenementen. Combineer shoppen in het splinternieuwe centrum met een terrasje in de zon en je hebt hét recept voor een perfect dagje uit.

Almere is een belangrijke architectuurstad in Nederland. Almere biedt spraakmakende gebouwen van toonaangevende architecten als Teun Koolhaas, Herman Hertzberger en Liesbeth van der Pol. Ontdek de fiets- en wandelroutes langs de architectonische hoogtepunten van Almere. De museumliefhebber bezoekt het Museum De Paviljoens of Kunstencentrum de Kunstlinie.

Ook voor ontspanning en inspanning kunnen bezoekers terecht in Almere. Er zijn namelijk diverse natuur- en recreatiegebieden te vinden rond Almere, zoals: het Weerwater, het Zilverstrand, het Almeerderstrand of de Lepelaarplassen. Almere is een paradijs voor watersportleifhebbers, met aan de ene kant het Gooimeer en aan de andere kant het IJmeer en Markermeer. Via de grachten vaar je met een motorboot of kano dwars door Almere.

Almere heeft een uitgebreid aanbod van horeca. Dineren aan het water, in het stadscentrum of midden in de natuur, met een groep of romantisch met z'n tweetjes...

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Almere tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Almere online boeken!