Restaurants Amsterdam

Instock

Tapas, Internationaal, Wereldkeuken, Tapas/Mezze, Fusion

1014 AMSTERDAM

Restaurant Westergasterras

Tapas, Biologisch, Tapas/Mezze, BBQ/Grill, Amerikaans, Grill

1014 AMSTERDAM

North Sea Jazz Club (Westergasfabriek)

Frans, Regionaal, Italiaans, Frans-Internationaal, Internationaal

1014 AMSTERDAM

Buurtboerderij Ons Genoegen

Hollands, Pannenkoeken, Poffertjes, Surinaams

1014 AMSTERDAM

Toko MC

Fusion, Caribisch

1014 AMSTERDAM

Rainarai

Tapas, Algerijns, Tapas/Mezze, Biologisch

1014 AMSTERDAM

Pizza Pazzani

Italiaans, Pizzeria

1014 AMSTERDAM

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ en de monding van de Amstel.

Amsterdam biedt onderdak aan uiteenlopende wereldmusea. Wie kent immers het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis niet? Maar er zijn veel meer aansprekende musea en soortgelijke instellingen die de aandacht verdienen, zoals Foam en de Hermitage. Amsterdam heeft musea en galeries voor iedereen, ongeacht je smaak.

Doe een tour of excursie om Amsterdam eens op een totaal andere manier te bekijken. Een rondvaart op de grachten, of een fietstocht door hartje Amsterdam voor ieder wat wils!

Ben je toe aan een snelle hap, een lekker drankje of een romantisch driegangendiner? ? In Amsterdam kan dit allemaal, van grand cafés, bruine kroegen tot restaurants met Michelin sterren. Restaurants schotelen je allerlei lekkers voor, van Indonesisch tot tapas of Japans tot Hollandse pot. Of je nu op zoek bent naar internationale cuisine of een gezellig eetcafé; je hebt in Amsterdam voldoende keus om je honger te stillen.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Amsterdam tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Amsterdam online boeken!