Braziliaans restaurants Amsterdam

Chamas

Grill, BBQ/Grill, Wereldkeuken, Internationaal, Braziliaans

1058 AMSTERDAM

Casa Brazuca

Internationaal, Braziliaans, Biologisch

1078 AMSTERDAM

Rodizio.nl

Grill, BBQ/Grill, Braziliaans

1012 AMSTERDAM

Cafezinho

Vegetarisch, Grieks, Braziliaans

1016 AMSTERDAM

Do Brasil

Grill, BBQ/Grill, Braziliaans

1017 AMSTERDAM

La Cacerola

Frans, Internationaal, Braziliaans

1017 AMSTERDAM

Boteco Lúcio 91

Dessert, Braziliaans, Fusion, Biologisch

1075 AMSTERDAM

Dappertutto

Internationaal, Afrikaans, Italiaans, Zuid-Afrikaans, Braziliaans

1093 AMSTERDAM

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ en de monding van de Amstel.

Amsterdam biedt onderdak aan uiteenlopende wereldmusea. Wie kent immers het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis niet? Maar er zijn veel meer aansprekende musea en soortgelijke instellingen die de aandacht verdienen, zoals Foam en de Hermitage. Amsterdam heeft musea en galeries voor iedereen, ongeacht je smaak.

Doe een tour of excursie om Amsterdam eens op een totaal andere manier te bekijken. Een rondvaart op de grachten, of een fietstocht door hartje Amsterdam voor ieder wat wils!

Ben je toe aan een snelle hap, een lekker drankje of een romantisch driegangendiner? ? In Amsterdam kan dit allemaal, van grand cafés, bruine kroegen tot restaurants met Michelin sterren. Restaurants schotelen je allerlei lekkers voor, van Indonesisch tot tapas of Japans tot Hollandse pot. Of je nu op zoek bent naar internationale cuisine of een gezellig eetcafé; je hebt in Amsterdam voldoende keus om je honger te stillen.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Amsterdam tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Amsterdam online boeken!