Restaurants Bergen Op Zoom

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De stad ligt aan de Brabantse Wal: een schitterend natuurgebied dat zich uitstrekt ten zuiden van de stad. Bergen op Zoom is cultuur proeven, funshoppen en culinair genieten in een historische ambiance.

De smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vertellen hier het verhaal van een rijk en bewogen verleden, dat al meer dan achthonderd jaar terug gaat. In het stadscentrum staan meer dan 800 monumenten, waarvan er ruim tweehonderd op de rijksmonumentenlijst staan. De Lievevrouwepoort, de Sint Gertriduskerk, het Oude Stadhuis, het Ravelijn Op Den Zoom, het Markiezenhof¿allen zeker de moeite waard om te bezoeken!

Tijdens en na je verkenningstocht door de binnenstad kun je genieten op een van de vele terrassen die de stad rijk is of aanschuiven bij een van de restaurants. Zoek je na je bezoek aan het centrum de rust, dan zijn er voldoende mogelijkheden voor wining & dining aan de waterkant of in een bosrijke omgeving.

Je kunt er ook tal van activiteiten ondernemen zoals golven, indoor skieën, klimmen, zwemmen, boottochten maken, wandelen en nog zo veel meer.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Bergen op Zoom tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Bergen op Zoom online boeken!