De Sinjoor

Nieuwe Ginnekenstraat 3 - 4811 NM BREDA | Toon telefoonnummer

Overzicht

Over restaurant De Sinjoor

KERST 2014 IN BREDA VIER JE BIJ DE SINJOOR.

Met een Antwerpse Art-deco en een jaren `70 ambiance is restaurant De Sinjoor in Breda sinds 1969 een restaurant waar men elkaar zowel familiair als zakelijk ontmoet. Centraal gelegen tussen het Ginneken en de Bredase markt bevindt de Sinjoor zich aan de Nieuwe Ginnekenstraat nabij het van Coothplein. De Sinjoor is uitermate geschikt voor het begin of afsluiting van een gezellig dagje winkelen in de stad of in het winkelgebied Breda Zuid,een theaterbezoek in het Chasse, concert in het Mezz Breda of een bioscoopvoorstelling. De lunch en dinerkaart bestaat uit overheerlijke a la carte gerechten zoals Vis-, Vlees-, Grillspecialiteiten,Fondue en verse Zeeuwse jumbo mosselen van Prins en Dingemanse.

Of wat dacht u van een van onze populaire voordeelmenu's.
- 3- gangen keuzemenu's.
- lunchmenu €12,50, Madiwodo €16,50, Keuzemenu €24,50.

De combinatie van een goede prijs, kwaliteit en gastvrijheid maakt de Sinjoor een restaurant waar iedereen, nationaal en internationaal, met open armen gastvrij ontvangen wordt. Restaurant De Sinjoor wordt niet voor niets de grootste familie van Breda genoemd.

Restaurant De Sinjoor Breda , het voordeligste restaurant nabij het van het Coothplein.


Het Grand theatre breda, chasse theatre, Mezz en Para bevinden zich op loopafstand. De reden om voor of na u theaterbezoek bij restaurant De Sinjoor Breda uw dag te beginnen of af te sluiten.



Met Bourgondische groet,

Het Sinjoor Team

facebook

Extra info

Name: De Sinjoor
Adres: Nieuwe Ginnekenstraat 3 - 4811 NM BREDA
Bellen: Toon telefoonnummer076 521 11 99
Keukentype: Grill, BBQ/Grill, Hollands
Budget: - 25 EUR

Faciliteiten en services

Faciliteiten: RestoBookings