Internationaal restaurants Heerlen

Café Hey Heele

Hollands, Internationaal

6411 HEERLEN

Het Nieuwe Pakhuis

Frans, Internationaal

6411 HEERLEN

Laander

Internationaal

6411 HEERLEN

Stadshotel de Paris

Frans, Internationaal, Italiaans, Vis

6411 HEERLEN

Cafe Koffiehuuske

Vegetarisch, Internationaal, Vis, Regionaal

6419 HEERLEN

Evviva

Grill, Internationaal, Italiaans, BBQ/Grill

6411 HEERLEN

Hotel Heerlen Van der Valk

Frans, Hollands, Internationaal, Regionaal

6411 HEERLEN

Heerlen

Heerlen is een plaats in de Nederlandse provincie Limburg. Heerlen was een belangrijke mijnstad. Maar tegenwoordig herinnert er niet veel meer aan het steenkoolverleden van de stad.

Heerlen heeft een ruim aanbod aan bezienswaardigheden: het Glaspaleis, het Kasteel Hoensbroek, de Sint-Pancratiuskerk, de Oliemolen, de Weltermolen, de gebouwen van architect Frits Peutz¿

Ook de museumliefhebber komt hier zeker en vast aan zijn trekken in de verschillende musea. De Stadsgalerij Heerlen in het Glaspaleis is het gemeentelijk museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het Thermenmuseum toont uitgegraven overblijfselen van de oude Romeinse thermen en tentoonstellingen. Het Nederlands Mijnmuseum documenteert over de Limburgse kolenmijnen.

Wil je na al deze activiteiten nog heerlijk tafelen of stappen, kom dan terug naar een van de vele cafeetjes, bistro¿s of restaurants op de nieuwe, bruisende pleinen in het centrum. Rondom het Pancratiusplein bijvoorbeeld. Gegarandeerd genieten.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Heerlen tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Heerlen online boeken!