Restaurants Nijmegen

tSfeerhuysdeLooimolen

Tapas, Biologisch, Tapas/Mezze, Hollands, Frans

6542 NIJMEGEN

Nijmegen

Nijmegen is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De stad Nijmegen ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal.

Nijmegen biedt een divers aanbod aan musea. Er is van alles te doen, zien, proeven en beleven. Voor ieder wat wils, van jong tot oud, iedere cultuurliefhebber kan in Nijmegen terecht. In het muZIEum proef, ruik, voel en beluister je het dagelijks leven, maar je ziet niets. Het Nationaal Fietsmuseum Velorama biedt de meest uitgebreide collectie fietsen en toebehoren van West-Europa. In het museum krijg je een volledig beeld van de ontwikkeling van de fiets. In het Brouwerijmuseum maak je kennis met Brouwerij de Hemel, haar geschiedenis en die van de Commanderie en alle processen in de brouwerij aan de hand van teksten, foto's, instructiefilms, machines en gereedschappen. Voor geïnteresseerden zijn er films om de geschiedenis van het bier en haar brouwers verder uit te diepen. Na afloop trakteert de brouwerij op een proeverij van 6 bieren.

Naar een attractiepark, dierentuin, recreatiegebied een rondvaart maken of even heerlijk relaxen? In Nijmegen zijn er volop mogelijkheden ter ontspanning en vermaak: het attractiepark ¿Tivoli¿, Sauna & Beauty ¿De Thermen¿, recreatiegebied ¿ Wylerbergmeer¿¿

Maak kennis met de grote variatie aan restaurants in Nijmegen voor een culinair avondje uit. Van wereldkeuken tot streekgerecht, er is keus te over: Chinees, Grieks, Frans, Vlaams, Portugees of een Indisch restaurant. Nijmegen staat bekend om de vele terrassen in de stad. Op het Koningsplein, de Waalkade, Mariënburg en Grote markt kun je bij goed weer ook lekker op het terras een hapje eten.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Nijmegen tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Nijmegen online boeken!