Zeezout

Westerkade 11b - 3016 CL ROTTERDAM | Toon telefoonnummer 010 436 50 49

Overzicht

Over restaurant Zeezout

Visrestaurant Zeezout - gevestigd in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam - bestaat 16 jaar. Patron Cuisinier Patrick 't Hart is na zijn start bij Restaurant De Engel van Herman den Blijker en de fameuze prestatie om daar binnen 4 jaar een Michelin ster te behalen doorgegroeid binnen de toenmalige De Engel Groep om Restaurant Zeezout op te zetten (8 juli 1998). Later is hij als `Patron' doorgegaan met dit restaurant. Hij verstaat de kunst om op een heel zorgvuldige en eerlijke manier om te gaan met ingrediënten en te koken met een eigen stijl om daar de cliëntèle mee in de watten te leggen voor een nette prijs..

Niet alleen wat er op het bord komt, ook wat er rond het bord afspeelt is belangrijk. De focus leggen op een constante kwaliteit en aandacht voor de gasten. Elk gerecht op de kaart belooft iets bijzonders. Gedoken coquilles verser dan vers. Of in zoutkorst gegaarde Dorade. Zo lekker en zo eenvoudig, dat het niet moeilijk is om thuis na te maken. Laat u verrassen met een Bouillabaisse of een op de graat bereide mooie stuk vis.

facebook

Extra info

Name: Zeezout
Adres: Westerkade 11b - 3016 CL ROTTERDAM
Bellen: Toon telefoonnummer010 436 50 49
Gesloten op: Zondagmiddag, Maandag, Dinsdag
Keukentype: Vis
Budget: ± 40 EUR
Betaalwijze: American Express, Diners Club, Master Card, Visa