Halal restaurants Rotterdam

Taste of Italy

Halal, Grill, Italiaans, BBQ/Grill

3011 ROTTERDAM

Ti Amo

Halal, Vegetarisch, Italiaans, Pizzeria

3076 ROTTERDAM

Eazie

Halal, Sushi, Chinees, Wok

3011 ROTTERDAM

Nazar

Halal, Tapas, Tapas/Mezze, Turks

3011 ROTTERDAM

De Kruisboog

Halal, Chinees, Surinaams, Indisch, Chinees-Indisch

3014 ROTTERDAM

Rokkaa

Halal, Tapas, Tapas/Mezze, Turks

3016 ROTTERDAM

Restaurant Doe Maar

Halal, Frans, Vegetarisch, Spaans

3012 ROTTERDAM

Yammi Food

Halal, Surinaams, Chinees

3051 ROTTERDAM

Sahlan

Halal, Koerdisch, Tapas/Mezze, Turks, Tapas

3037 ROTTERDAM

Chicken Spot

Halal, Amerikaans

3011 ROTTERDAM

ABRIKOOS I

Halal, Tapas, Tapas/Mezze, Spaans

3025 ROTTERDAM

Koffie en Thee Nika

Halal, Tapas, Tapas/Mezze

3035 ROTTERDAM

Viva Afrika

Halal, Ethiopisch

3014 ROTTERDAM

Espresso Dates

Halal, Vegetarisch, Hollands, Biologisch

3021 ROTTERDAM

Rotterdam

Rotterdam is een havenstad gelegen in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa.

De architectuurliefhebber komt in Rotterdam absoluut aan zijn trekken. Rotterdam staat bekend als architectuurstad, al van veraf zie je de indrukwekkende skyline die de stad een grootse aanblik geeft. Bezoek bijvoorbeeld de Markthal of nabij gelegen beroemde Kubuswoningen.

Een grote tentoonstelling in de Kunsthal, een meeslepend concert in de Doelen of die leuke galerie op de Witte de Withstraat: in Rotterdam kun je voor kunst en cultuur letterlijk alle kanten op. In de stad vind je zowel grote musea, oa de Kunsthal en Museum Boijmans Van Beuningen, als talrijke kleine galeries. Daarnaast zijn er vele concertzalen en theaters om je oren en ogen de kost te geven.

De Maas stroomt midden door de stad en vormt samen met de Erasmusbrug het symbool van de stad. Aan de oevers van de rivier zijn talloze haventjes te vinden, elk met hun eigen karakter. Verder stroomafwaarts beginnen de industriële havens, die maken dat Rotterdam zich de grootste havenstad van Europa mag noemen. Verken de waterkant met een wandeling langs de Veerhaven en de Boompjes, maak een rondvaart door de havens met Spido of neem de watertaxi voor een snelle rit naar de overkant.

Rotterdam is het hele jaar door shopstad bij uitstek. Van exclusief tot populair, van megastore tot kleine boetiek, overdekt of in een gezellige straat; Rotterdam heeft het allemaal.

Sluit de dag af op een gezellig terras of in een grand cafe zoals Dudok. Geniet aansluitend van wereldse gerechten in een van de vele restaurants die Rotterdam te bieden heeft. Van een klassiek Frans gerecht tot een pittige exotische maaltijd: culinair is alles mogelijk in deze bruisende stad.

Met de gratis Rotterdam-app heb je Rotterdam altijd bij de hand! Deze mobiele stadsgids bevat een handige stadsplattegrond en een real-time agenda. Combineer uw bezoek met een proeverij in een van de restaurants in Rotterdam. De gratis mobiele app van Resto.nl bevat alle restaurants in de buurt van Rotterdam.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Rotterdam tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Rotterdam online boeken!