Vis restaurants Venlo

Happy Wok

Grill, Chinees, Internationaal, Vis, BBQ/Grill, Japans, Sushi, Vegetarisch

5913 VENLO

Venlo

Venlo is een stad in het noordelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Venlo is een handels-, transport- en industriestad. Venlo is gelegen aan een bocht in de Maas en heeft een historisch centrum, al heeft de Tweede Wereldoorlog erg veel schade aangericht.

Het 16e-eeuwse stadhuis van Venlo aan de Markt is ongeschonden gebleven. Andere monumenten die bewaard zijn gebleven zijn: Huize Schreurs, het Romerhuis, de Voormalige Stadsschool, Huize Ottenheym ¿

In de omgeving van Venlo hoeft je je geen moment te vervelen. Wat je ook wil, wandelen door natuurgebieden of genieten van wat de gezellige dorpen te bieden hebben: het kan allemaal in de Maasduinen. Een aantal van de mooiste natuurgebieden zijn rond Venlo te vinden: nationaal park De Maasduinen bijvoorbeeld, maar ook gebieden als Eikenweerd en Barbara¿s Weerd zijn de moeite waard.

Cultuur snuiven behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Het proeven van de sfeer en de geschiedenis van de dorpen en steden in Limburg en over de Duitse grens is een absolute `must¿. Van Noord-Limburgse dorpen als Arcen, Broekhuizen, Lottum en Kessel tot oude steden als Venlo, Roermond en Maastricht: in de Maasduinen kan je alle kanten op.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Venlo tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Venlo online boeken!