Frans-internationaal restaurants Venray

De Beejekurf

Frans, Biologisch, Internationaal, Frans-Internationaal, Wereldkeuken, Hollands

5801 VENRAY

Venray

Venray is een plaats) in Nederlands Limburg. In het Rijk van Venray is altijd wat te beleven! Breng een bezoek aan authentieke dorpjes zoals Geijsteren. Geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeling of fietstocht en kom lekker shoppen. Maar ook voor authentieke Bed & Breakfasts, een rondleiding in de St. Petrus Bandenkerk en de beste restaurants is een bezoek aan het Rijk van Venray de moeite waard.

In het Rijk van Venray zult u zich nooit vervelen! De vele attracties, winkels en wellness accommodaties zorgen voor een onvergetelijk vakantie. De regio kent ongelofelijk veel mogelijkheden om u eens lekker te ontspannen of juist actief te laten bewegen.

Het Rijk van Venray heeft veel kunst en cultuur te bieden, ga een dagje naar het oorlogsmuseum in Overloon of ontdek het bestaan van Venray in het Freulekushuus.

Vlaai, asperges, champignons, bier met een historisch tintje, blauwe bessen: you name it, Venray heeft het. Proef al het lekkers dat Bourgondisch Noord Limburg te bieden heeft en ga uit eten in een restaurant of lunchroom. Ga een `pilske¿ drinken in een cafe of bar en geniet van een ijskoude verrassing in een ijssalon.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Venray tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Venray online boeken!