Belgisch restaurants Weert

Weert

Weert is een stad in de Nederlandse provincie Limburg. De gemeente Weert grenst aan Noord-Brabant en België, daarom wordt de stad ook wel 'de poort van Limburg' genoemd. Verder ligt de stad bij de Peel en aan de Zuid-Willemsvaart.

Ontdek de kastelen, molens, kerken en andere monumenten in Weert: de Broekmolen, de Lichtenberg, het Fatimahuis, het Kasteel Nijenborgh¿allen zeker een bezoekje waard!

Weert is omringd door vele bosgebieden. Hierdoor wordt Weert ook vaak "Weert, stad in het groen" genoemd. In weert en omgeving vind je verschillende wandel -, fiets -,paardrij -, auto - en vaarroutes. Je kunt er ook verschillende sportieve activiteiten beoefenen zoals golfsport, watersport, vissen, outdoor ¿ Games, bowling, tennis en nog zo veel meer.

Weert biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor een avondje uit, van sterrenrestaurant tot bioscoop en theater en van discotheek tot vele sfeervolle kroegen en cafés.

Resto.nl biedt u een ruime keuze aan restaurants in Weert tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.nl een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Weert online boeken!